Rouwprobleem

Rouwprobleem

Hulp bij rouwprobleem

Rouwen is iets waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Je kunt rouwen om het verlies van een dierbare; je partner, kind, familielid, vriend of vriendin. Je kunt ook rouwen om het verlies van je baan of van de plek waar jij je thuisvoelde, en daar niet meer bent vanwege een verhuizing.

Ook het besef van ouder worden, kan maken dat je rouwt om het verlies van je vitaliteit, je jeugdigheid en van je lichaamsfuncties. Soms is het verwerken van rouw problematisch; het gat waarin je valt, kan zo groot zijn dat jij niet weet hoe je hier uit moet komen.

Het kan ook zijn dat verlies wordt weggestopt. Je kunt of durft het dan niet naar boven te halen. In een veilige omgeving waar respect en empathie is voor jouw verhaal, kunnen we dit zichtbaar maken.

Bij een rouwprobleem kunnen vragen van belang zijn als: Wat betekent dit verlies voor mij? Hoe kan ik (op een andere manier) invulling geven aan mijn leven? Samen gaan we op zoek naar jouw innerlijke kracht, je capaciteiten en ervaringen om antwoord te vinden op deze vragen.

Naast hulp bij rouwproblemen kan ik je ook helpen bij eenzaamheid, ernstig verdriet, somberheid en met relatietherapie.

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.