Hulp bij eenzaamheid

Hulp bij eenzaamheid

Hulp bij eenzaamheid in Den Haag

Iedereen heeft weleens het gevoel er alleen voor te staan. Je voelt je onbegrepen, hebt het idee dat je je ei niet kwijt kunt, of je hebt niemand om eens iets leuks mee te ondernemen. Eenzaamheid komt bij 40% van de volwassenen in Nederland voor. Je bent niet alleen! Als coach en counselor in Den Haag bied ik jou een luisterend oor en begeleiding bij jouw eenzaamheid. Lees verder over hoe we jouw eenzaamheid gaan aanpakken.

Naast hulp bij eenzaamheid kan ik ook helpen bij ernstig verdriet, rouwproblemen, somberheid en relatietherapie in Den Haag.

Eenzaamheid en klachten

Een mens is een sociaal wezen, met behoefte aan contact met anderen. Wanneer dit sociale contact niet op het niveau zit dat je zou willen, kun je niet meer in jouw behoefte voorzien en kun je in een negatieve spiraal geraken, waardoor je je ongelukkig kunt voelen. Eenzaamheid kan op zichzelf staan maar kan soms ook samengaan met andere klachten.

Hulp bij jouw eenzaamheid

Binnen mijn specialisatie als counselor en (life)coach ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw eenzaamheid. Welke behoefte wordt op dit moment niet vervuld? Eenzaamheid is een gevoel en wanneer we weten waar dit gevoel vandaan komt, kunnen we samen randvoorwaarden creëren om ervoor te zorgen dat deze behoefte vervuld kan worden. Het zal de kwaliteit van je leven verbeteren.

Aan de slag met jouw eenzaamheid

Wil jij wat doen aan jouw eenzaamheid en samen met mij de handen ineenslaan om jou beter in het leven te laten staan? Ik help je graag. Plan daarom vandaag nog een intake zodat we elkaar kunnen leren kennen. Tot snel!

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.