Ernstig verdriet

Ernstig verdriet

Hulp bij ernstig verdriet, somberheid of depressieve gevoelens.

Ieder mens maakt perioden mee van verdriet, somberheid of depressie. Deze emoties en gevoelens helpen je om pijnlijke gebeurtenissen of momenten te verwerken. Ze zijn niet prettig maar horen bij het leven. Maar het kan zijn dat verdriet, somberheid of depressie te zwaar op je drukken en jouw welbevinden in het leven ernstig aantast. Het kan door verschillende omstandigheden komen; privé, je werk of je studie.

Maar het kan ook zijn dat jij als persoon niet helemaal bent, zoals je graag zou willen zijn. Je hebt misschien een laag zelfbeeld en een gebrek aan zelfvertrouwen. Of je hebt moeite met het alleen zijn en je voelt je eenzaam.

Deze situaties maken dat je niet alles uit het leven haalt wat je zou willen. Tijdens onze gesprekken zul je ervaren dat praten over datgene wat zwaar op je drukt, jou helderheid geeft over wat er in jouw leven speelt. Het zal je ook opluchten om je gedachten en emoties hierover in een veilige omgeving te delen. Samen gaan we kijken welke krachtbronnen er in jou zijn om je weer beter te voelen.

Naast hulp bij ernstig verdriet kan ik ook helpen bij eenzaamheid, rouwproblemen, somberheid en met relatietherapie.

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.