Psycholoog Den Haag

De mens is een sociaal wezen. Dit brengt uitdagingen met zich mee maar kan ook voor spanningen zorgen.  Denk aan somberheid, angst, depressie, paniek, rouw, stress of andere problemen. Als psycholoog in Den Haag help ik jou de oorzaak van deze problemen in kaart te brengen. Door eraan te werken, kun je de draad van je leven weer oppakken. Lees hieronder over mijn diensten en waarom een psycholoog ook jou op weg kan helpen.

Als psycholoog kan ik je met therapie onder andere helpen bij angst, paniekklachten en stress, een burn-out en eigen keuzes maken.

Waarom een psycholoog jou kan helpen

Elk mens heeft een andere achtergrond, maar toch wil iedereen hetzelfde: gelukkig zijn. Dit gaat niet altijd vanzelf: Het leven geeft iedereen andere uitdagingen, en het is aan jou om daar overheen te komen. Toch lukt dit niet altijd alleen. Een psycholoog heeft zich op professioneel vlak gespecialiseerd in menselijke gedragingen, gevoelens, gedachten en geestelijke gezondheid. Wanneer je met een vraag omtrent het leven zit, helpt een psycholoog jou zoeken naar antwoorden. Dit is waar ik jou bij ga helpen met mijn diensten als psycholoog in Den Haag.

Wat bied ik?

Laat ik mij voorstellen: ik ben Amelia Vermeeren, coach, psycholoog en ervaren luisterend oor. Vanuit mijn praktijk in Den Haag help ik eenieder die tegen (psychische) problemen aanloopt. De menselijke psyche is een complex systeem, dat met deskundigheid en beleid aangepakt dient te worden.

Psychische problemen hebben een oorzaak. Door te luisteren ga ik samen met jou op zoek naar de achtergrond van jouw klachten. We brengen in kaart wat jou dwarszit. Op basis hiervan leer ik je naar jezelf te luisteren zodat je inzicht krijgt in je problemen en weet hoe dit aan te pakken.

Contact met jouw psycholoog in Den Haag

Wil je meer weten over mijn diensten als psycholoog in Den Haag? Ik nodig je van harte uit om een intake te plannen, zodat we elkaar kunnen leren kennen. Neem daarom vandaag nog contact met mij op en boek een intake. Tot snel!

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.