Relatietherapie Den Haag

Relatietherapie Den Haag

De liefde is aanwezig, maar het lijkt wel alsof je beiden een andere taal spreekt. Het is een probleem waar bijna ieder stel op een gegeven moment tegenaan loopt. Het belangrijkste is om de hoop niet op te geven, maar te zoeken naar oplossingen. Relatietherapie in Den Haag is hier de oplossing voor.

Naast relatietherapie kan ik ook helpen bij eenzaamheid, ernstig verdriet, rouwproblemen en somberheid.

Waarom relatietherapie?

Relatietherapie in Den Haag kan voor vrijwel ieder stel uitkomst bieden. Soms geraak je samen in een neerwaartse spiraal, waar je met elkaar simpelweg niet meer uit kunt komen. Door middel van therapie krijg je de bril terug waar je al jaren niet meer doorheen hebt gekeken. Deze therapie is geschikt voor iedere relatie met uitdagingen. Denk hierbij aan:

  • Onbegrip
  • Jaloezie
  • Gebrek aan intimiteit (niet alleen seksueel)
  • Meningsverschillen
  • Overspel

Wat bied ik?

Wat ik jullie bied met mijn relatietherapie in Den Haag, is een luisterend oor en en een zoektocht naar concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Het belangrijkste is dat jullie door hulp te zoeken, de eerste stap al zetten. Jullie hebben aan elkaar kenbaar gemaakt dat jullie het de moeite waard vinden om voor elkaar te vechten. Ik maak van dit gegeven gebruik door te zorgen dat de neuzen weer dezelfde kant op komen te staan in jullie relatie.

De eerste stap in het partnerschap herstellen is het luisteren naar elkaar. Waar lopen jullie tegenaan en wat zouden jullie anders willen? Wat zijn de behoeftes? Hoe kunnen jullie hier invulling aan geven, zowel voor jezelf als naar de ander toe? Dit is de basis voor een werkbaar traject: oorzaken, gevolgen, behoeftes en natuurlijk de liefde voor elkaar. Dit is het startpunt van een sterkere, diepere relatie.

Aan de slag met relatietherapie in Den Haag

Direct aan de slag met relatietherapie in Den Haag? Ik leer jullie graag kennen! Neem daarom vandaag nog contact met mij op en plan een intake. Tot snel!

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.