Therapie Den Haag

Therapie Den Haag

Heb jij een probleem waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt? Met therapie in Den Haag pak je dit probleem met beide handen aan en ga je ermee aan de slag. En daar ga ik je bij helpen! 

Misschien loop je al langer rond met bepaalde klachten. Denk aan angst en/of paniekklachten, rouwproblemen, ernstig verdriet, problemen met jouw werk, of zijn er situaties in het verleden voorgevallen die je nog niet hebt verwerkt. Het is goed dat je met deze klachten aan de slag wilt gaan en jouw levenskwaliteit wilt verbeteren. Lees hieronder over mijn diensten omtrent therapie in Den Haag en de manier waarop we jouw problemen aanpakken.

Naast therapie kun jij bij mij als psycholoog ook terecht voor angst, paniekklachten en stress, burn-out en hulp bij eigen keuzes maken.

Amelia Vermeeren: jouw therapeut in Den Haag

Ik ben Amelia Vermeeren, gever van therapie in Den Haag. Vanuit mijn ervaring als therapeut en coach help ik jou door middel van gesprekken. Luisteren is essentieel en mens-mens contact de basis. Ik werk met compassie en heb oog voor details. Daarbij denk ik niet in problemen, maar in oplossingen. Ik zal een samenwerking met jou aangaan, waarbij jij aan het stuur blijft en ik je hierbij ondersteun.  Hoe we aan de slag gaan met therapie in Den Haag, vertel ik je hieronder. 

Wat gaan we doen? 

Tijdens de therapiesessies in Den Haag gaan we actief op zoek naar oplossingen. We werken met plannen en doelen die het beste bij jou passen We bespreken de situatie en gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaak van hetgeen waar jij mee rondloopt. Door het probleem helder te benoemen en met empathie en zonder oordeel te luisteren, krijgen we duidelijkheid in jouw situatie. Dit is de fundering van onze therapie.

Wanneer we de basis hebben gelegd en de oorzaak van jouw probleem in kaart hebben gebracht, gaan we een plan opstellen. Je leert je situatie in het juiste perspectief te plaatsen en gaat herkennen waar jouw triggers zitten. Zo ben jij in staat om stappen te zetten in wat jij wilt in jouw leven. 

Aan de slag met therapie in Den Haag

Wil jij jouw problemen met beide handen aanpakken en jouw kwaliteit van leven verbeteren? Ik ga je erbij helpen. Neem daarom vandaag nog contact met mij op en plan een intake, zodat we elkaar kunnen leren kennen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.