Burn-out

Hulp bij burn-out

Voel jij je uitgeput? Kan jij je moeilijk concentreren, ben je snel boos of geïrriteerd, pieker je voortdurend, slaap je slecht en heb je een opgejaagd gevoel?

Wanneer je op veel van deze vragen met “ja” hebt geantwoord, ervaar je te veel stress en is de kans groot dat je een burn-out hebt of krijgt. Oorzaken van een burnout kunnen zijn:

Jij bent voor een lange periode overbelast in je werk of zorgtaken, een verandering in je leven drukt te zwaar op je, of je kunt moeilijk “nee” zeggen. Ook perfectionisme en angst om te falen kunnen een rol spelen bij burn-out.

Waar het om gaat is dat jij te weinig tijd en energie in jezelf steekt. Dit kan komen door de situatie, of door jouw overtuigingen en denkbeelden die je hinderen om te leven zoals jij wilt. Het is belangrijk de oorzaak aan te pakken. Tijdens onze sessies gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt in jouw leven. We maken gebruik van jouw levenswijsheid en vindingrijkheid om je weer goed te laten voelen.

Daarnaast kan ik je ook helpen bij angst, paniekklachten en stress, eigen keuzes maken, therapie en andere problemen als psycholoog.

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]