Life coach Zoetermeer

Life coach Zoetermeer

Ben je op zoek naar een coach in Zoetermeer om jou te helpen met een hulpvraag? Dan ben je bij mij, Amelia Vermeeren, aan het juiste adres. Als life coach heb ik veel ervaring en gebruik ik mijn vermogen om empathisch en zonder oordeel te luisteren om de behoeften van jou te kunnen begrijpen. Wil je meer weten als mijn werk als coach in Zoetermeer? Of wil je meer weten over mijn coaching? Lees dan verder of neem direct contact met mij op!

Persoonlijke ontwikkeling

Als personal coach in Zoetermeer help ik met jouw persoonlijke ontwikkeling. Ondanks dat ik me inzet als jouw coach, blijf jij zelf de touwtjes in handen houden, maar ik help wel bij het de juiste richting opsturen. De nadruk tijdens mijn coaching ligt dan ook op samenwerken. De eerste stap is gezamenlijk te kijken naar jouw vraagstuk. Wat zijn de pijnpunten in jouw leven? Wat zijn de dingen die jou bang, onzeker of verdrietig maken? Of is er iets in het verleden gebeurd waardoor je mij als coach in Zoetermeer nodig hebt? Zodra we dit duidelijk hebben, is de eerste belangrijke stap al gezet.

Door te weten wat er in jouw leven speelt en hier inzicht in te krijgen kan ik jou als coach in Zoetermeer beter helpen. Tijdens onze coaching sessies zul je steeds meer inzicht krijgen in wat er speelt en worden problemen meer helder. Zonder dat ik als life coach een oordeel vel, help ik je te kijken naar jouw behoeften, angsten en onzekerheden. Gezamenlijk spreken we de uitdaging uit en als personal coach help ik jou te kijken naar het positieve aspect hiervan. Samen gaan we zoeken naar wat jouw krachten en talenten zijn en kijken we hoe jij deze het beste kunt inzetten om jouw leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Contact met jouw coach in Zoetermeer

Wil je aan de slag met jouw uitdagingen met mij als jouw personal coach in Zoetermeer? Als counselor en life coach sta ik voor iedereen in de omgeving van Zoetermeer klaar om hen te helpen. Neem vandaag nog contact op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Zie ik je snel?

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.