Life coach Westland

Life coach Westland

Een life coach in Westland die jou kan helpen bij diverse hulpvragen? Kies dan voor mij, Amelia Vermeeren. Al vele jaren heb ik ervaring als personal coach en life coach in de wijde omgeving van Den Haag, waaronder dus ook het Westland. Tijdens mijn coaching zet ik mijn vermogen om empathisch en zonder oordeel te luisteren naar het verhaal dat jij vertelt. Meer weten over mijn werk als coach in Westland? Lees dan direct verder of neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijke ontwikkeling

Als personal coach in Westland staan mijn werkzaamheden in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de counseling houd jij wel altijd het stuur in handen. Als life coach help ik jou alleen de juiste richting op te gaan door middel van advies. De sessies bij mij staan dan ook volledig in het teken van samenwerken en samen jouw doelen bereiken. De eerste stap zetten we door te kijken naar wat jouw precieze vraagstuk is. Wat zijn de punten waar de pijn liggen? Voor wat ben je bang of wat maakt je verdrietig? Waar word je onzeker van? Dit zijn allemaal vragen die je samen met mij, als personal coach in Westland, gaat beantwoorden. Door hier antwoord op te vinden zetten we de belangrijke eerste stap in de juiste richting.

Het is voor mij als life coach belangrijk om duidelijk te hebben wat er in jouw leven gebeurt. Als ik inzicht heb in wat er in jouw leven speelt kan ik jou tijdens de coaching beter helpen. Tijdens de sessies zullen we steeds meer inzicht krijgen in jouw angsten, onzekerheden maar ook behoeftes. Als ervaren coach in Westland zal ik nooit oordelen over alles wat je zegt. Het is belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt zodat je alles kunt zeggen wat je denkt. Als life coach zorg ik ervoor dat we gezamenlijk de uitdaging inzien en aangaan. Het uiteindelijke doel is om jouw talenten en krachten te ontdekken en deze te gebruiken om jouw leven aangenamer te maken.

Contact met jouw coach in Westland

Wil je met mij, Amelia Vermeeren, aan de slag als jouw life coach in Westland? Als personal coach zijn mijn coaching sessies voor iedereen in de omgeving van Westland en Den Haag. Heb je nog vragen over hoe ik jou verder zou kunnen helpen of wil je meer weten in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact op om een intakegesprek aan te vragen.

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.