Life coach Wassenaar

Life coach Wassenaar

Als personal coach in Wassenaar kan ik jou helpen bij verschillende vraagstukken. Als Counselor Vermeeren heb ik al vele jaren ervaring op het gebied van counseling en coaching in Den Haag en omgeving. Ik gebruik mijn ervaring om empathisch en zonder oordeel te luisteren naar mijn cliënten. Zo leer ik de behoeftes en verlangens van hen kennen en begrijpen. Meer weten over mij als life coach in Wassenaar? Lees dan snel verder.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de sessies met mij als jouw coach in Wassenaar staat samenwerking en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Tijdens de sessies bepaal ik niet waar het heengaat. Jij hebt zelf het stuur in handen, ik help je wel met adviezen om de juiste kant op te sturen. Een van de eerste stappen van mijn coaching is het achterhalen van jouw pijnpunten en precieze vraagstuk. Wat zijn de punten waar je bang voor bent? Wat zijn jouw onzekerheden? Is er in het verleden iets gebeurd waardoor je nu bij mij als life coach bent gekomen? Door deze, wellicht lastige, vragen te beantwoorden, krijg ik als coach in Wassenaar een beter inzicht in jouw pijnpunten en vraagstukken. Dit is zeer belangrijk om jou op de juiste manier te helpen.

Als jouw coach zal ik nooit een oordeel vellen over wat jij vertelt tijdens onze sessies. Het is belangrijk dat jij je 100% op je gemak voelt zodat je alles kunt vertellen omtrent je angsten, behoeftes en onzekerheden. Samen zullen we jouw krachten en talenten ontdekken en ontwikkelen zodat jij deze kunt gebruiken om de uitdagingen in jouw leven aan kunt gaan. Zo zul jij een aangenamer leven kunnen hebben. Dat is dan ook het uitgangspunt van mij als coach in Wassenaar, het leven van mijn cliënten verbeteren en aangenamer maken.

Contact met jouw coach in Wassenaar

Wil je aan de slag en jouw leven aangenamer maken met mij als jouw personal en life coach in Wassenaar? Dan zet je direct de eerste stap in de juiste richting. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de coaching sessies? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of vraag direct een intakegesprek bij mij aan.

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.