Life coach Voorburg

Life coach Voorburg

Op zoek naar een personal of life coach in Voorburg? Als counselor heb ik, Amelia Vermeeren, al vele jaren ervaring als counselor en coach in Den Haag en omgeving. Tijdens de coaching sessies gebruik ik mijn vermogen om empathisch en zonder oordeel te luisteren naar jouw verhaal. Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen als coach in Voorburg? Lees dan hieronder verder of vraag direct een intakegesprek aan.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij mijn werkzaamheden als personal coach in Voorburg staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Gedurende de coaching sessies werken we samen. Jij houdt de teugels in handen terwijl ik je adviseer om de juiste richting op te gaan. Al onze sessies staan in het teken dat jij jouw doelen kan gaan bereiken. De eerste stap om jouw doelen te bereiken, is het beantwoorden van enkele lastige vragen. Zo is het belangrijk om antwoord te hebben op de vragen: Wat zijn de pijnpunten? Wat maakt je angstig, verdrietig of bang? Waar ben je onzeker over? Het beantwoorden van deze vragen zorgt ervoor dat we al een grote stap de juiste richting op zetten.

Als life coach in Voorburg is het voor mij belangrijk om te weten wat er speelt in jouw leven. Hoe meer inzicht ik heb, hoe beter ik jou tijdens de coaching sessies kan helpen. Ik snap maar al te goed dat het lastig kan zijn om veel over jezelf te vertellen en je pijnpunten bloot te leggen. Maar als personal coach luister ik altijd zonder oordeel. Het is de bedoeling dat jij zonder schaamte en angst meer vertelt over jezelf zodat we gezamenlijk inzicht krijgen in jouw angsten en onzekerheden. Maar ook je behoeftes, krachten en talenten zijn belangrijk om te weten. Als jouw life coach zal ik ervoor zorgen dat we jouw krachten en talenten zullen inzetten om jouw leven te verbeteren en aangenamer te maken.

Contact met jouw coach in Voorburg

Wil je met mij aan de slag als jouw personal of life coach in Voorburg? Tijdens de coaching sessies werken we samen om jouw sterke punten te gebruiken om jouw leven aangenamer te maken. Heb je vragen over mij als coach in Voorburg of wil je een vrijblijvend intakegesprek aanvragen? Neem dan direct contact met mij op!

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.