Life coach Rijswijk

Life coach Rijswijk

Bij Counselor Vermeeren vind je jouw personal of life coach in Rijswijk. Als counselor heb ik al vele jaren ervaring met coaching in Den Haag en omstreken. Ik gebruik mijn vermogen om empathisch en zonder oordeel te luisteren om de behoeftes en verlangens van mijn cliënten te begrijpen. Meer weten over mijn werk als coach in Rijswijk? Of wil je graag een intakegesprek inplannen? Neem dan contact met mij op.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de sessies bij mij als coach in Rijswijk zal jouw persoonlijke ontwikkeling altijd centraal staan. In mijn coaching is samenwerken belangrijk. Als jouw life coach leid ik je niet naar de juiste richting. Jij leidt jezelf naar de juiste richting aan de hand van mijn adviezen. Het belangrijkste vind ik als personal coach dat we jouw doelen gaan bereiken. Om jouw doelen te bereiken is het belangrijk om eerst enkele, lastige, vragen te beantwoorden. Denk hierbij aan vragen zoals: Wat zijn jouw pijnpunten? Wat maakt je bang, angstig of verdrietig? Wat is de oorzaak van onzekerheid? Antwoord vinden op deze vragen kan lastig zijn, maar het zorgt ervoor dat we al een grote stap in de juiste richting kunnen zetten.

Als personal coach in Rijswijk kan ik jou het beste helpen als ik weet wat er speelt in jouw leven. Hoe groter mijn inzicht in jouw leven, hoe effectiever de coaching kan zijn. Het zal wellicht lastig zijn om in het begin direct te veel te vertellen over jouw persoonlijke dingen die je hebt meegemaakt. Daarom vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waar jij alles kunt vertellen zodat ik jou kan helpen. Als counselor en coach luister ik altijd zonder oordeel, daar hoef je sowieso niet bang voor te zijn. Ik ben er om samen met jou je krachten en talenten te ontdekken en deze in te zetten om jouw leven beter te maken.

Contact met jouw coach in Rijswijk

Wil je met mij in zee als jouw nieuwe personal of life coach in Rijswijk? Ik zal jou helpen met coaching om jouw leven aangenamer te maken en te helpen met punten waar je tegenaan loopt. Heb je nog vragen over de sessies bij mij als coach of wil je direct een intakegesprek aanvragen? Neem dan contact met mij op.

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.