Life coach Leidschendam

Life coach Leidschendam

Een personal of life coach in Leidschendam? Kies dan voor Counselor Vermeeren. Als counselor heb ik al veel ervaring met coaching en counseling in Den Haag en omstreken. Met mijn ervaring en vermogen om empathisch en zonder oordeel te kunnen luisteren, leer ik de behoeftes en verlangens van mijn cliënten kennen en begrijpen. Wil je meer weten over mij als coach in Leidschendam? Lees dan hieronder of neem contact op!

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw persoonlijke ontwikkeling en samenwerken staat voor mij als coach in Leidschendam ten alle tijden centraal. In de coaching sessies heb jij zelf het stuur in handen, maar als jouw personal coach zal ik je wel helpen om de juiste richting op te sturen. De eerste stap in de juiste richting is het kijken naar wat jouw vraagstuk precies is en wat de pijnpunten zijn. Wat zijn de dingen waar je bang voor bent of verdrietig door wordt? Ben je ergens onzeker over, en zo ja, over wat? Zijn er in het verleden dingen voorgevallen waardoor je nu mij als life coach in Leidschendam hebt ingeschakeld? Het beantwoorden van deze vragen kan zwaar zijn, maar zorgt voor een goede eerste stap in de juiste richting. Door deze vragen te beantwoorden krijg ik als personal coach een beter inzicht in jouw leven. Om jou zo goed mogelijk te helpen is het van groot belang om dit inzicht te krijgen.

Als jouw life coach in Leidschendam zal ik nooit oordelen over de dingen die je vertelt of benoemd. Ik ben er alleen maar om jou te helpen met jou angsten, behoeftes en onzekerheden. Ik doe er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij je tijdens de coaching veilig voelt zodat je alles vertelt. Aan de hand van de dingen die je vertelt, zullen we samen de uitdaging uitspreken. Gezamenlijk kijken we naar wat jouw talent en kracht is en dit zullen we inzetten om de uitdagingen aan te gaan.

Contact met jouw coach in Leidschendam

Wil je aan de slag met jouw pijnpunten met mij als jouw personal coach in Leidschendam? Goed zo, dat is ook al een belangrijke stap in de juiste richting. Wil je meer weten over mij als life coach of counselor? Heb je nog vragen over de coaching? Al je vragen kun je kwijt tijdens een intakegesprek. Vraag dan ook direct jouw intakegesprek aan bij mij.

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.