Life coach Den haag

Life coach Den haag

Vanuit mijn ervaring als (life) coach in Den Haag kan ik jou helpen met problemen in je leven. Denk hierbij aan je somber voelen, niet goed weten welke richting je aan je leven wilt geven en andere problemen. Dankzij mijn ervaring als life coach kan ik jou helpen met het stellen van concrete doelen waarmee je aan de slag kan om je situatie te verbeteren. Wil je meer weten over mijn counseling in Den Haag of over de verschillende mogelijkheden? Lees dan hieronder verder of neem direct contact met mij op.

Het werk als coach in Den Haag

Als Life coach in Den Haag bied ik counselinggesprekken aan. Tijdens deze sessies werken we samen aan het oplossen van jouw probleem.

Een mens komt in zijn of haar leven verschillende problemen tegen. Denk bijvoorbeeld aan somberheid, eenzaamheid, burn-out, ernstig verdriet en angst- en paniekklachten. Ook moeite hebben met het maken van eigen keuzes komt voor.

Als coach in Den Haag werk ik altijd vanuit compassie en zonder oordeel tijdens de counseling-/coachsessies. Deze sessies bestaan uit mens-mens-contact. Hierdoor voel je je veilig en vertrouwd om je verhaal te vertellen en je problemen uit te spreken. Tijdens mijn ervaring als coach, merk ik dat dit de beste manier is om in kaart te brengen welke problemen er in jouw leven spelen. We kijken wat we kunnen doen om deze op te lossen of te verminderen.

Het maken van afspraken in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

Bovendien is er een korte wachttijd. Zo kunnen we snel aan de oplossing van je probleem werken.

Gezamenlijk aan de slag

Als coach in Den Haag help ik jou bij je levensschip. Jij bent de kapitein. Ik help je bij het sturen. In mijn coaching- en counselingpraktijk ligt de nadruk daarom ook op samenwerken. We beginnen met het duidelijk maken van je probleem. Waar liggen de pijnpunten en wat zorgt ervoor dat je bang, onzeker of verdrietig bent? Of speelt er iets uit het verleden wat je woede opwekt? Dit in kaart brengen is al de eerste belangrijke stap tijdens de counseling in Den Haag.

Door jouw probleem te formuleren en helder te krijgen, krijg je meer duidelijkheid over wat er speelt in je leven. Gedurende de sessies bij mij als coach zul je steeds meer vertrouwen krijgen in het herkennen en erkennen van pijnpunten die voor jou belangrijk zijn. Ik leer je kijken naar je behoeften, angsten en onzekerheden, zonder oordeel te vellen.

Samen benoemen we deze uitdagingen. Als life coach in Den Haag laat ik jou de positieve kant hiervan zien. De volgende stap is om samen te kijken naar wat jouw kracht en talenten zijn. We gaan na op welke manier jij deze kunt inzetten om het maximale uit jouw leven te halen. Dit geeft voldoening en verbetert de kwaliteit van je leven.

Contact met jouw coach in Den Haag

Wil je aan de slag met een life coach in Den Haag om jouw leven te verbeteren en samen de uitdagingen aan te gaan? Voor coaching en counseling sta ik als life coach en counselor klaar om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met mij op zodat we aan de slag kunnen. Zie ik je snel?

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]