Life coach Delft

Life coach Delft

Op zoek naar een life of personal coach in Delft? Als coach help ik jou bij jouw hulpvraag. Ik heb al veel ervaring op het gebied van coaching en kan dan ook empathisch en zonder oordeel luisteren naar jouw verhaal. Hierdoor leer ik jouw behoefte kennen en begrijpen. Wil je meer weten over mij, Amelia Vermeeren, als jouw coach in Delft? Of wil je meer weten wat tijdens de coaching centraal staat? Lees dan snel verder of neem contact op voor een intakegesprek.

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn doel als personal coach in Delft is om jou te helpen bij persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de coaching sessies zal jij altijd zelf het stuur in handen houden. Als counselor zal ik je wel adviseren hoe je op de beste manier kan sturen en naar de juiste plek toe. Dat is dan ook de reden dat ik mij richt op samenwerken. We beginnen met het gezamenlijk kijken naar wat jouw vraagstuk precies is. Waar liggen de pijnpunten? Voor wat voor dingen ben je bang of verdrietig? Waar ben je onzeker over? Of is er vroeger iets gebeurd waardoor je naar mij als coach in Delft bent toegekomen? Door antwoorden op deze vragen te hebben, zetten we gelijk de eerste stap in de juiste richting.

Als life coach is het belangrijk om te weten wat er in jouw leven gebeurt. Door inzicht in deze factoren te krijgen, kan ik jou gedurende de coaching periode beter helpen. Gedurende jouw sessies krijg je steeds meer inzicht in wat er speelt en wat de problemen zijn. Als coach in Delft oordeel ik niet over wat je zegt en help ik je te kijken naar jouw angsten, behoeftes en onzekerheden. Het is belangrijk dat je je bij mij en tijdens de sessies veilig voelt. We zullen daarna samen de uitdaging uitspreken en als personal coach zorg ik dat je het positieve hiervan in gaat zien. In samenwerking gaan we kijken naar wat jouw talent is en waar jouw kracht zit. Tijdens de sessies wordt het steeds duidelijker hoe jij deze krachten en talenten kunt inzetten om jouw leven aangenamer te maken.

Contact met jouw coach in Delft

Wil je graag aan de slag met mij als personal coach in Delft om jouw uitdagingen aan te pakken? Voor iedereen in de omgeving van Delft sta ik klaar als counselor en life coach. Heb je nog vragen over de coaching of hoe ik jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een intakegesprek aan.

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.